Celovite rešitve Inpro

Smo vodilni naslov za celovite storitve energetsko učinkovitih rešitev gretja, hlajenja, prezračevanja in klimatizacije.

Optimalne rešitve (toplotne črpalke, solarni sistemi, biomasa, izkoriščanje odpadne toplote) iščemo z individulanim pristopom, kjer strankam nudimo študije izvedljivosti, ocene investicije, prihrankov in vračilne dobe investicije.

Celovite rešitve Inpro

Izvedemo vse faze projekta, projektno dokumentacijo, naročila opreme, izvedbo, po zaključku gradnje pa spremljanje sistemov in storitve vzdrževanja ter spremljanja porabe.

Široka paleta klimatizacijske tehnike, visoka strokovnost in dolgoletne izkušnje so najboljše zagotovilo, da najdemo optimalne rešitve tudi za najzahtevnejše primere.

V želji po izpopolnjevanju naših storitev, smo leta 2006 razvili tudi lastno proizvodnjo izvirnih paketnih rekuperativnih enot RECOTOP. Naprave s pomočjo menjalnika toplote omogočajo energetsko varčno prezračevanje prostorov, z dodatnimi funkcijami dogrevanja in dohlajevanja zraka pa lahko zagotavljajo ustrezno mikroklimo v prostoru skozi vse leto.

Pri prezračevanju prostorov z napravami RECOTOP je možno prihraniti več kot 60% energije, k energetski učinkovitosti naprav pa pripomore tudi dogrevanje oz. dohlajevanje zraka s toplotno črpalko. S funkcijo filtriranja odpadnega zraka, so naprave RECOTOP tudi okolju prijazne in lahko pomembno pripomorejo k pridobivanju certifikata ISO 14001.

Celovite rešitve Inpro - za vas pametno gospodarimo z razpoložljivimi energetskimi viri.

Primož Žagar Kontakt:
Primož Žagar
Vodja inženiringa
Evropski energetski menedžer

Tel.: 07 30 84 889
GSM: 031 701 754
E-kontakt
Strinjam se

Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov
ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več o možnih nastavitvah piškotkov...