Uspešno izpeljan MOS 2018

Uspešno izpeljan MOS 2018

Tako kot vsako leto, smo se tudi letos predstavili na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti v Celju. Razstavili smo programe za končne kupce, monterje in industrijo... Prav tako smo bili na preži tudi za novimi partnerji, monterji in distributerji.

Sam razstavni prostor je bil urejen v podobnem stilu kot v prejšnjih letih. Novost so bile toplotne črpalke CHOFU, ki so bile deležne precej pozornosti s strani obiskovalcev.

Glede na pretekle izkušnje bi lahko rekli, da je bila obiskanost sejma v prvi polovici nekoliko slabša. Medtem ko lahko za drugo polovico rečemo, da je bil obisk na nivoju preteklih let.

Verjamemo, da smo na sejmu pustili dober pečat in da bodo na novo stkane vezi in poznanstva v prihodnje pripeljale do novih, uspešno izvedenih projektov. Hvala vsem za obisk in se vidimo na naslednjem podobnem dogodku.

Ekipa Inpro

Strinjam se

Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov
ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več o možnih nastavitvah piškotkov...