Poslanstvo in vizija

Svojim naročnikom zagotavljati konkurenčne storitve s področja vsestranske obdelave zraka, izposoje in montaže šotorov ter industrijskih objektov, in vseh podpornih poslovnih področij.

Poslanstvo in vizija

Utrditi položaj vodilnega ponudnika storitev hlajenja, ogrevanja in prezračevanja v srednji in jugovzhodni Evropi ter povečevati svoj tržni delež na vseh ostalih področjih delovanja.
 

Odličnost

V skupini Inpro skrbimo za odličnost na vseh področjih poslovanja. Posebej si prizadevamo za zadovoljstvo naših odjemalcev ter odličnost v odnosih z zaposlenimi in poslovnimi partnerji. Cenimo urejenost in natančnost, pri našem delu pa nas vodita tudi skrb za okolje in naravne vire.

To našo naravnanost med drugim potrjujeta certifikata kakovosti ISO 9001:2008 in ISO 14001:2004.
 

Prehojena pot

Inpro d.o.o. Novo mesto se že od leta 1991 uspešno ukvarja s projektiranjem in izvajanjem vseh vrst strojnih inštalacij, s posebnim poudarkom na sistemih zračnega hlajenja in ogrevanja.
Leta 1995 smo začeli tudi s ponudbo najema mobilnih sistemov za klimatiziranje večjih objektov, ki jih danes poznamo pod skupnim nazivom KlimaRent.

KlimaRent je danes hitro rastoč in dinamičen poslovni sistem s predstavništvi v večini držav srednje in jugovzhodne Evrope. S široko paleto izdelkov za obdelovanje mikroklime v zaprtih prostorih predstavlja vodilno blagovno znamko za izposojo klimatizacijske tehnike na področju srednje in jugovzhodne Evrope.

V letu 2006 smo se na lokalnem in širšem srednje-evropskem trgu uveljavili tudi kot ponudnik prodaje, montaže in servisiranja t.i. split sistemov INVENTOR. V letu 2012 smo razvili program Šotori in montažne hale ter program Fotovoltaika, in našo dejavnost razširili z novimi zastopstvi in številnimi podpornimi dejavnostmi.

 

Skupina Inpro

INPRO d.o.o. Novo mesto
Loke 4, 8351 Straža
SLOVENIJA

Podružnice:

INPRO d.o.o.
Črnkovečka 4
HR - 10000 Zagreb
HRVAŠKA

Inpro-Srb d.o.o.
Bulevar revolucije 22a
11224 Beograd (Vrčin)
SRBIJA

Inpro BH d.o.o. Zenica
Ulica Kralja Tvrtka I, br. 17
Ind. zona Šljivik, hala br. 1
72000 Zenica
BOSNA IN HERZEGOVINA

INPRO HUN Kft.
Zsurló u. 14
H-8000 Székesfehérvár
MADŽARSKA

Strinjam se

Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov
ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več o možnih nastavitvah piškotkov...