Prodaja in montaža IR panelov

Infrardeče (IR) ogrevanje je varčno ogrevanje vašega doma. Ogrevanje visoke zmogljivosti z optimalnim kotom oddajanja toplote, ima izredno in nadpovprečno visoko stopnjo učinkovitosti, ki skrbi za višje udobje ogrevanja pri zmanjšani porabi. Doživite razliko nove generacije do prihajajočega infrardečega sistema in uživajte njegovo novo klimo v prostoru z bolj zdravo, počutju udobnejšo in okolju prijaznejšo toploto.

Prodaja in montaža IR panelov - Inpro d.o.o.Prodaja in montaža IR panelov - Inpro d.o.o.Prodaja in montaža IR panelov - Inpro d.o.o.Prodaja in montaža IR panelov - Inpro d.o.o.

Nudimo vam IR panele avstrijskega proizvajalca Vitalheizung ki je prisoten na trgu že več kot 20 let. IR paneli Vitalheizung so različnih dimenzij in moči, in njihova moč je odvisna od velikosti posameznega prostora, ter kakšno izolacijo fasade uporabljate.

Gregor Kovačič Kontakt:
Gregor Kovačič
Vodja programa IR paneli

Tel.: 07 30 84 898
GSM: 051 629 992
 
E-kontakt
Strinjam se

Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov
ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več o možnih nastavitvah piškotkov...