Zastopstva ponudnikov klimatizacijske tehnike

Naš program na področju klimatizacije zaokrožujejo zastopstva nekaterih konkurenčnejših ponudnikov klimatizacijske tehnike z različnih področij. V tem okviru ponujamo prodajo, montažo in servisiranje različnih artiklov:
 

 • Tekstilni difuzorji PRIHODA
  katerih uporaba na področju prezračevanja, hlajenja in ogrevanja z uporabo modernih materialov in sodobne računalniške podpore skokovito narašča. Ob ustrezni estetski umestitvi jih je možno aplicirati v praktično vsak prostor, kjer z lahkotno montažo, zagotavljajo izjemno kvaliteten vpih zraka. Ker lahko zrak s tekstilnimi difuzorji vpihujemo prek večjih površin in z natančno odmerjenimi hitrostmi, v prostoru zagotavljajo učinkovito izmenjavo in mešanje zraka.
   
 • Klima naprave INVENTOR
  so kakovostni, a cenovno še vedno konkurenčni t.i. "split sistemi", namenjeni obvladovanju mikroklime v manjših bivalnih in poslovnih prostorih.
   
 • Klimatske naprave VRF Carrier
  Klimatske naprave VRF Carrier z inverterskim kompresorjem ter in zmogljivim toplotnim izmenjevalnikom dosegajo visoke standarde energetske učinkovitosti pri hlajenju in ogrevanju ter s tem prihranke pri porabi energije.
   
 • Mobilne naprave za energetsko oskrbo objektov HOTMOBIL
  omogočajo hitre in učinkovite začasne rešitve za ogrevanje ali hlajenje tudi največjih objektov. Hotmobil je eden vodilnih evropskih ponudnikov mobilnih vodnih grelnikov in hladilnikov ter mobilnih klimatizacijskih sistemov.
   
 • Grelniki zraka BIEMMEDUE
  Če želite ogrevati ali dogrevati prostor, so mobilni grelniki zraka BIEMMEDUE prava izbira za vas. Na voljo so električni, plinski in oljni modeli z direktnim ali indirektnim izgorevanjem.
   
 • Naprave za adiabatno (evaporativno) hlajenje JHCOOL
  ki jih v sodelovanju z lokalno univerzo nenehno razvija in izboljšuje raziskovalno-razvojni oddelek hitro rastočega proizvajalca JHCOOL. Naprave za adiabatno (uporabljajo se tudi izrazi evaporativno, uparjalno, hlapilno) hlajenje v nekaterih primerih omogočajo velike prihranke energije, hkrati pa zavzamejo sorazmerno malo prostora.
   
 • Široka paleta klimatizacijske tehnike RHEEM
  ki je vodilni ponudnik plinskih grelnikov, toplotnih črpalk, klimatskih naprav in sorodnih proizvodov na področju ZDA in Kanade.
   
 • Toplotne črpalke in druge večje naprave C&D INTERNATIONAL
  ki je že od leta 1980 pomemben proizvajalec visoko kakovostnih klimatizacijskih naprav za bivalne, poslovne in industrijske prostore.
   
 • IR paneli VITALHEIZUNG
  Infrardeče (IR) ogrevanje je ogrevanje visoke zmogljivosti z optimalnim kotom oddajanja toplote, ki ima izredno in nadpovprečno visoko stopnjo učinkovitosti, ki skrbi za višje udobje ogrevanja pri zmanjšani porabi.
   
 • Naprave za adiabatno hlajenje PORTACOOL
  so cenovno ugodne ter stroškovno učinkovite enote za adiabatno hlajenje ameriškega proizvajalca Portacool.
   
 • Agregati ter vodnih izmenjevalci toplote AGGREKO
  Aggreko je vodilno podjetje v svetu na področju najema agregatov ter vodnih izmenjevalcev toplote. Njihova ponudba zajema od majhnih agregatov do velikih mega vatnih generatorjev, ki so zmožni nadomestiti vse vaše potrebe po začasni potrebi po električni energiji.
Kontakt:
Lidija Pintar
Vodja programa zastopstva

Tel.: 07 30 84 974
GSM: 051 677 403
 
E-kontakt
Strinjam se

Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov
ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več o možnih nastavitvah piškotkov...